Pages

Friday, 22 July 2011

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum..Syukur ke hadrat illahi,Dengan kuasaNya memberikan kesihatan dan kekuatan dalam diri sepulangnya ana dari bumi Urdun, hasrat menyempurnakan minat terhadap purdah, ana telah pun mula menghasilkan purdah buatan tangan sendiri. Rasa puas dengan hasil kerja sendiri, ana mula pasarkan purdah secara online. Alhamdulillah syukur, Niqab Srikandi telah mula mendapat tempat di hati pelanggan...
Sebagai buahtangan,inilah Label Srikandi yg dalam proses sampai ke tanagan ana...hihihi... [xsabor2]

Moga kehadiran Srikandi Collection ni,ana dapat luaskan 'Pengaruh' berpurdah kepada semua muslimah..Measurement yg sesuai untuk muslimah2 d malaysia dan warna2 yg 'choose-able' [heheh...betul ke tu?pakai hentam je kan].

Koleksi terdahulu, ana dah pun 'Hazaf' dr blog ni, [ oppss lupe...dulu blog ni namanya Debunga Puteh ] tapi nampaknya gambar2 telah d 'kopi' melalui pakcik 'google' jadi,xpe le...sedih gak xdapat detele dr pakcik google..mudah2n gambar tersebut d guna-baik oleh mereka.